ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ Α’ ΛΥΚΕΙΟΥ – ΣΧ.ΕΤΟΣ 2024 -2025


Α΄ ΤΑΞΗ  
ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗΣ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Τα δικαιολογητικά που απαιτούνται για την ολοκλήρωση της εγγραφής είναι:  

  • 1. Υπεύθυνη Δήλωση του ν. 1599/1986 (Α’ 75), του κηδεμόνα του/της        μαθητή/τριας    (δίνεται και στο σχολείο) Ανοίξτε εδώ την Υπεύθυνη Δήλωση.
  • 2. Την ηλεκτρονική οριστική τοποθέτηση εγγραφής, εκτυπωμένη από το –
  • 3. Δήλωση του έτερου κηδεμόνα (δηλαδή του κηδεμόνα που δεν έκανε την εγγραφή του/της μαθητή/τριας, χρησιμοποιώντας τους κωδικούς του ΤΑΧΙ), με το γνήσιο της υπογραφής (είτε μέσω ., είτε μέσω ΚΕΠ, είτε με φυσική παρουσία) στη Διευθύντρια του Γενικού Λυκείου ότι εγκρίνει το περιεχόμενο της ηλεκτρονικής αίτησης εγγραφής, όπως εκείνο έχει υποβληθεί. Ανοίξτε εδώ την Δήλωση του έτερου κηδεμόνα.
  • 4. Φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας του/της μαθητή/τριας.

  Για τους αλλοδαπούς μαθητές απαιτείται και πιστοποιητικό γέννησης και επίσημη      μετάφραση του πιστοποιητικού γέννησης.  

  • 5. Ατομικό Δελτίο Υγείας Μαθητή  (Α.Δ.Υ.Μ.) Παρακαλούμε να εκτυπωθεί και να συμπληρωθεί από γιατρό το επισυναπτόμενο έγγραφο, το οποίο μπορείτε να προσκομίσετε έως 30/9/2024.  Μπορείτε να το εκτυπώσετε από τον ιστότοπο του σχολείου ή να το παραλάβετε στο σχολείο. Ανοίξτε εδώ το σχετικό έγγραφο.

Προς αποφυγή ταλαιπωρίας παρακαλούμε οι μαθητές την επόμενη ημέρα του Αγιασμού να έχουν συγκεντρωμένα όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά εκτός από το ΑΔΥΜ για το οποίο υπάρχει περιθώριο μέχρι τις 30/9/2024.
Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία σας και ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά!