Διαγωνισμοί – βραβεία

ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 9ο ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ “Κύπρος – Ελλάδα -Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες”

9ος Διεθνής Μαθητικός Διαγωνισμός “Κύπρος – Ελλάδα -Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες”

Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για μία ακόμη διάκριση του σχολείου μας! Στον 9ο Διεθνή Μαθητικό Διαγωνισμό “Κύπρος – Ελλάδα -Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες” [που συνδιοργάνωσαν η Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών, το Υπουργείο Εσωτερικών (Μακεδονίας-Θράκης), η Πρεσβεία της Κύπρου στην Ελλάδα – Μορφωτικό Γραφείο – Σπίτι της Κύπρου και το Τμήμα Εκπαιδευτικής Ραδιοτηλεόρασης και Ψηφιακών Μέσων του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων της Ελλάδος] το 1ο ΓΕΛ Παλλήνης “Pierre de Coubertin” βραβεύτηκε με τη δεύτερη θέση στην κατηγορία “διήγημα”.

Στον διαγωνισμό συμμετείχαν συνολικά 259 σχολικές μονάδες και περίπου 13.000 μαθητές/τριες

Θερμά συγχαρητήρια στους μαθητές της Α΄ τάξης (Δημητροπούλου Καλλιόπη, Θεολόγου Απόστολο, Ποταμιάνου Χαρά, Τζούφα Χριστιάννα, Χότζα Σελίνα, Τσιφετάκη Δήμητρα, Επιτρόπου Δημήτρη και Αθανασόπουλο Γιάννη) για το άρτιο διήγημα τους “Το τελευταίο γράμμα” καθώς και στις υπεύθυνες καθηγήτριες Ιωάννα Γκαρμάτη και Καλτσά Κατερίνα.

336471365 925506428764664 6283420311737683011 n - ΔΙΑΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ 9ο  ΜΑΘΗΤΙΚΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ  "Κύπρος - Ελλάδα -Ομογένεια: εκπαιδευτικές γέφυρες"

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ EUROSCOLA

«Επιλογή μαθητών για συμμετοχή στην ημερίδα Euroscola»

Ανάμεσα στους 24 μαθητές της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης που συμμετείχαν στον γραπτό διαγωνισμό για το πρόγραμμα Euroscola, προκειμένου να εκπροσωπήσουν την Περιφερειακή
Διεύθυνση Εκπαίδευσης Αττικής στην ημερίδα που θα διεξαχθεί στο Στρασβούργο την 27η Οκτωβρίου 2017, καθώς και τους αναπληρωματικούς αυτών με σειρά προτεραιότητας, σε περίπτωση που κάποιος μαθητής δεν μπορέσει να συμμετάσχει είναι και οι μαθητές μας Χαλεπλής Γιώργος και Βουτσά Ασπασία.

Μπράβο σας παιδιά !!!

Κανατε υπερήφανους τους εαυτούς σας , τους γονείς σας και τους καθηγητές σας. Και εις ανώτερα !!!!

 

euroscola banner 300x65 - ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΜΑΣ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ EUROSCOLA

Άλλη μία μεγάλη διάκριση για το 1ο ΓΕΛ Παλλήνης!

Ο  μαθητής της Γ Λυκείου Καρβελάς Νικόλαος ήρθε πρώτος στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό Βιολογίας  2015 και επιλέχθηκε να συμμετάσχει στην ελληνική εθνική ομάδα για την  26η ΔΙΕΘΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ( I.B.O)  η οποία θα πραγματοποιηθεί τον Ιούλιο του 2015 στην πόλη  AARHUS της  ΔΑΝΙΑΣ. Η Διεύθυνση του σχολείου και ο σύλλογος καθηγητών συγχαίρει τον μαθητή Καρβελά Νίκο και του εύχεται ακόμα υψηλότερες διακρίσεις!pdb2015_final4

Συμμετοχή στο 19ο Διεθνή διαγωνισμό για το περιοδικό “World of Art” – Βραβείο

Η μαθήτρια Αλεξάνδρα Καρβελά  συμμετείχε στον 19ο Διεθνή διαγωνισμό που διοργανώθηκε στη Σλοβενία από το περιοδικό World of Art magazine με θέμα “Παραδοσιακές στολές και χοροί του λαού μου” (“Ethnic clothes and dances of my people”. )

Παρακάτω βλέπετε το έργο της το οποίο βραβεύτηκε!

alexandra karvela-stoles 3Diploma 16 - 20 LET_2