• ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ – ΑΠΟΥΣΙΕΣ

  ΟΔΗΓΙΕΣ ΠΡΟΛΗΨΗΣ

  ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΕΠΟΧΙΚΗΣ ΓΡΙΠΗΣ 

   

   

   

 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΙΚΗ ΓΡΙΠΗ – ΑΠΟΥΣΙΕΣ

  Ενημέρωση σχετικά με την εποχική γρίπη

   

   

 • ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΕΣ – ΕΓΚΥΚΛΙΟΙ

  Εγκύκλιος ενημέρωση για πανελλαδικές ΝΕΟ σύστημα

  Εγκύκλιος ενημέρωση για ΠΑΛΑΙΟ σύστημα εξετάσεων

   

   

   

 • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΛΕΓΧΩΝ Α΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΠΙΔΟΣΗΣ ΕΛΕΓΧΩΝ Α΄ ΤΕΤΡΑΜΗΝΟΥ
  Αγαπητοί Γονείς & Κηδεμόνες,
  Η επίδοση των ελέγχων προόδου Α΄ τετραμήνου θα γίνει την ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7 -2-2020 και ώρα 12.00 – 14.00.
  Η Διευθύντρια
  Σακαρέλλου Ευθυμία

   

   

 • ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΚΥΛΙΚΕΙΟ

   

 • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ – 13 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2019

  ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΟΝΕΩΝ ΓΙΑ ΠΡΟΟΔΟ 

   

   

 • ΠΕΝΘΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ Γ ΛΥΚΕΙΟΥ – ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ

  Προσφορές ταξιδιωτικών γραφείων για την 5ήμερη εκδρομή του σχολείου μας στη Θεσσαλονίκη

  1, Happydays:

  ΚΑΨΗΣ HOTEL, κέντρο Θε/νίκης, 235ε σ έναν όροφο , χωρίς ράντζα, ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, εκδρομές, 12 συμμετοχές με 50%

  IMPERIAL HOTEL:σε παραπάνω από 1 όροφο, 148ε ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, εκδρομές

  SUN BEACH HOTEL ,20km από το κέντρο , 180ε ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, εκδρομές

  2.IQ Travel:

  SANTA BEACH HOTEL, 270ε ημιδιατροφή, ξεναγήσεις,εκδρομές

  3. Ακάδημος smile travel:

  LAZAR HOTEL , 249ε , ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, εκδρομές, 10 συμμετοχές με 50%

  GRAND HOTEL 245ε ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, εκδρομές 10 συμμετοχές με 50%

  4. Μanessis Travel:

  ΑΝΑΤΟΛΙΑ HOTEL, 290ε ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, εκδρομές

  5. ΖΟΡΜΠΙΔΗΣ TRAVEL:

  ΚΑΨΗΣ HOTEL 285ε ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, εκδρομές

  6. TRAVEL PROJECT :

  IMPERIAL HOTEL: 210 ε ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, εκδρομές

  ΚΑΨΗΣ HOTEL: 210ε ( όπως αναγράφεται η τιμή αυτή ισχύει μόνο με την ανάθεση της εκδρομής στο συγκεκριμένο γραφείο) ημιδιατροφή, ξεναγήσεις, εκδρομές.

  ******στις προσφορές δεν λαμβάνεται υπόψη καμία προωθητική ενέργεια αναφορικά με εκδρομές, δώρα και οτιδήποτε δεν αφορά αποκλειστικά και μόνο την διεξαγωγή της παρούσας εκδρομής των μαθητών, παρά μόνο συγκρίσιμες προσφορές τιμής, ασφάλειας διαμονής (για τον λόγο αυτό ζητήθηκε 1 μόνο όροφος) και παροχών.

  Η επιτροπή επιλογής- ανοίγματος των προσφορών λαμβάνοντας υπόψη τις προσφορές όσον αφορά την τιμή κατ άτομο, την διαμονή στον ίδιο όροφο για την ασφάλεια και τον καλύτερο έλεγχο των μαθητών, το ξενοδοχείο στο κέντρο της πόλης για την μείωση των καθημερινών μετακινήσεων με το πούλμαν αλλά και την ήδη καλή προηγούμενων ετών συνεργασία αποφάσισε ομόφωνα να επιλεγεί το HAPPY DAYS για τη διενέργεια της 5ήμερης εκδρομής της Γ΄Λυκείου.

  Η Διευθύντρια

  Σακαρέλλου Ευθυμία

  Η Πρόεδρος του Συλλόγου γονέων

  Δέσποινα Δρακάτου

  Οι συνοδοί καθηγητές

  Βυσσινή Δέσποινα

  Γκαρμάτη Ιωάννα

  Καλαματιανού Αγγελική

  Η πρόεδρος του 15μελούς του σχολείου

  Μαρκέλλα Μαγούλη

  Τα μέλη 15μελους

  Αμυγδάλου Αννα

  Τολλούμι Μανόλης

   

 • 14- 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ERASMUS+ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΑΣ

  Στις 14-18 Οκτωβρίου  πραγματοποιήθηκε  η 3η συνάντηση του προγράμματος στη χώρα μας και στο σχολείο μας, κατά τη διάρκεια της οποίας φιλοξενήσαμε 8 καθηγητές και 33 μαθητές.
  Η συνάντηση είχε μεγάλη επιτυχία!
  Ξεκινήσαμε με την εκδήλωση υποδοχής στις 14 Οκτωβρίου στο «Οινοποιείο του Πέτρου» με παρουσιάσεις της χώρας μας,της πόλης μας αλλά και του σχολείου μας. Οι μαθητές μας ερμήνευσαν τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Η παρουσία εκπροσώπων από τον Δήμο Παλλήνης αλλά και από τη Διεύθυνση Δευτ/μιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής ήταν πολύ τιμητική για εμάς!!!
  Στη συνέχεια, υλοποιήθηκαν διάφορες δράσεις στο σχολείο μας με την καθοδήγηση της παιδαγωγικής ομάδας, στις οποίες οι μαθητές του σχολείου μας εργάστηκαν από κοινού σε ομάδες με τους ξένους μαθητές, δημιουργώντας παρουσιάσεις, αφίσες, εικαστικές δημιουργίες, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βίντεο, κοινοβουλευτικά και θεατρικά δρώμενα.
  Παράλληλα έγιναν κάποιες ξεναγήσεις στην πόλη της Αθήνας αλλά και του Ναυπλίου.
  Το πρόγραμμα συνεχίζεται με νέο κύκλο εργασιών και όλοι ανυπομονούν για την επόμενη συνάντηση που θα γίνει τον Φεβρουάριο στην Ισπανία!!!

   

   

 • ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ERASMUS +

 • ERASMUS KA1 – Κινητικότητα εκπαιδευτικών

  Το καλοκαίρι, Ιούλιο Αύγουστο του 2019, στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού προγράμματος Εράσμους+ ΚΑ1, πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία δύο κινητικότητες στις οποίες συμμετείχαν τρεις καθηγητές του σχολείου μας.

  Η πρώτη αφορούσε το πρόγραμμα  «Interactive teaching – Using educational games and new technology in order to enhance learners` motivation» που έλαβε χώρα στο Όσλο Νορβηγίας 8-14 Ιουλίου. Στόχος του ήταν να συμπληρωθούν οι παραδοσιακοί τρόποι διδασκαλίας με καινοτόμες διαδραστικές μεθόδους και εκπαιδευτικά παιχνίδια.

  Μετακινήθηκαν δύο εκπαιδευτικοί του σχολείου μας: Αβαγιάννη Βενετία ΠΕ03(μαθηματικός) και Λεβεντοπούλου Άννα ΠΕ02(φιλόλογος). Στην επιμόρφωση συμμετείχαν 24 εκπαιδευτικοί, όλων των βαθμίδων της εκπαίδευσης, διαφόρων ειδικοτήτων από πολλές χώρες της Ευρώπης. Το σεμινάριο έδινε έμφαση στα εργαλεία Web 2.0 και στην εφαρμογή τους στην τάξη. Παράλληλα, δόθηκε μεγάλη βαρύτητα στην εκμάθηση καινοτόμων τρόπων – παιχνιδιών με βιωματική μάθηση, προκειμένου να δώσουμε κίνητρα στους μαθητές ώστε να εμπλακούν πιο ενεργά στη διαδικασία του μαθήματος. Τέλος, θα ήταν παράλειψη να μην αναφέρουμε πόσο σπουδαίο ήταν το ότι ήρθαμε σε επαφή με νέες κουλτούρες και πολιτισμούς, ενισχύοντας με αυτόν τον τρόπο την Ευρωπαϊκή μας συνείδηση.

   

  Η δεύτερη κινητικότητα που αφορούσε το πρόγραμμα In Search of the Sunset: The Azores, έλαβε χώρα μεταξύ 29/7/2019 και 3/8/2019 σε τρία νησιά του συμπλέγματος των Αζορών ( Terceira, Faial και  Pico) και σε αυτήν συμμετείχε ο εκπαιδευτικός ΠΕ04(βιολόγος) του σχολείου μας Γραμματάς Μιχάλης. Περιλάμβανε σε καθημερινή βάση περιηγήσεις – ξεναγήσεις με εκπαιδευτικό χαρακτήρα, καθώς επίσης ομαδικές δραστηριότητες και θεατρικές παραστάσεις με εμπνευστές και πρωταγωνιστές τους ίδιους τους καθηγητές που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.

  Και στα τρία νησιά που επισκεφτήκαμε ιδιαίτερη εντύπωση μας έκαναν οι πολύχρωμες ορτανσίες καθώς και οι αγελάδες που έβοσκαν πολυάριθμες παντού. Είχαμε επιπλέον την ιδιαίτερη τύχη να παρευρεθούμε σε παραδοσιακές ταυρομαχίες δρόμου και, κυρίως, να παρακολουθήσουμε μπαλενοφόρες φάλαινες στον Ατλαντικό ωκεανό.

  Όσον αφορά, εξάλλου, τις εκπαιδευτικές περιηγήσεις , επισκεφτήκαμε πληθώρα εντυπωσιακών γεωλογικών σχηματισμών, όπως μοναδικούς κρατήρες ηφαιστείων, θερμές πηγές και ηφαιστειακά σπήλαια, ενώ ξεναγηθήκαμε σε αρκετά μουσεία όπου είδαμε, μεταξύ των άλλων, εκπληκτικά χειροτεχνήματα πάνω σε οστά και δόντια φαλαινών, αλλά και εκθέματα που σχετίζονται με τη ζωή και τη δράση των πάλαι ποτέ φαλαινοθηρών. Τέλος, δεν παραλείψαμε να περιηγηθούμε στην ιστορική πόλη Angra do Heroismo και συγκεκριμένα, στη βιβλιοθήκη της, όπου εκτίθενται εντυπωσιακά κεραμικά πλακίδια, καθώς και στα ενδιαφέροντα κάστρα της.