• ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΙΣ 9-1-2019

  ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

 • ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΒΑΖΑΑΡ ΣΤΙΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ

   

  Αλλη μια δραση των παιδιων μας της Β’ ταξης!!!!! Χειροποιητες κατασκευες , στολιδια, προιοντα απο τη σχολικη επιχειρηματικοτητα. Επιχειρηματικοτητα ανελαβε το σχολειο μας φετος για πρωτη φορα. Παραγωγη προιοντων μεσα στο σχολειο στα πλαισια του μαθηματος της ερευνητικης εργασιας . Με την καθοδηγηση βεβαια των καθηγητριων μας κ.Καλτσα και κ.Βυσσινη αλλα και τη συνδρομη επιχειρηματιων του τοπου μας . Σας περιμενουμε να τα θαυμασετε αλλα και να τα αγορασετε !!!!

   

   

 • ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

   

  Ο Δήμος Παλλήνης στηρίζοντας τα όνειρα και τις προσπάθειες των νέων μας, διοργανώνει και φέτος ειδική τελετή βράβευσης των μαθητών που πέτυχαν την εισαγωγή τους στα Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας κατά το σχολικό έτος 2017-2018.
  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019 και ώρα 19:00 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Μουσικού Πειραματικού Γυμνασίου – Λυκείου Παλλήνης ( Θέση Μάριζα Δ.Ε. Παλλήνης, 17ο χλμ. Λεωφ. Μαραθώνος ).
  Για εμάς οι νέοι αποτελούν το μεγαλύτερο κεφάλαιο του τόπου, γι΄αυτό στηρίζουμε την προσπάθεια και τον αγώνα τους για μόρφωση και επιβραβεύουμε την επιτυχία τους.
  Σας καλούμε να παρευρεθείτε στην ειδική εκδήλωση προς τιμήν τους.
  Με εκτίμηση,
  Ο Δήμαρχος
  Αθανάσιος Η. Ζούτσος
 • ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

  ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ 1ου ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ

  Το σχολείο μας κατά τις ημέρες 6.12.2018 έως και 10.12.2018 θα λειτουργεί με έκτακτα τροποποιημένο πρόγραμμα λόγω της απουσία –συνοδείας 4 καθηγητών στην 5ήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ΄ Λυκείου. Σε κάποια τμήματα λοιπόν οι μαθητές κατόπιν συνεννοήσεως βέβαια με τους καθηγητές τους ενδέχεται να προσέρχονται αργότερα ή να σχολάνε νωρίτερα από το ωρολόγιο πρόγραμμά τους.

   

  Εάν κάποιος γονέας θέλει οποιαδήποτε διευκρίνιση να απευθύνεται στα τηλέφωνα του σχολείου.

   

  Με εκτίμηση

   

  Η Διευθύντρια

  Σακαρέλλου Ευθυμία 

 • ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

   

  Αγαπητοί γονείς, εν όψει της έναρξης του νέου Σχολικού Έτους 2018-19 και την εφαρμογή του νέου τρόπου εγγραφής μαθητών σας ενημερώνουμε ότι θα πρέπει να εισέλθετε και πάλι στην πλατφόρμα e-eggrafes. Στην ηλεκτρονική Διεύθυνση : https://e-eggrafes.minedu.gov.gr θα περάσετε τους κωδικούς taxisnet (ΠΡΟΣΟΧΗ μόνο ο κηδεμόνας που έκανε την αρχική δήλωση) και αφού εισέλθετε στην πλατφόρμα, στο πάνω δεξιό μέρος της οθόνης θα πατήσετε την ένδειξη « υποβληθείσες δηλώσεις».

  Θα εμφανιστεί το όνομα μαθητού και θα πατήσετε επάνω. Στο μενου θα εμφανίζονται τα στοιχεία μαθητού, το σχολείο “ 1ο Γενικό Λύκειο Παλλήνης Pierre de Coubertin “ και η ένδειξη « η εγγραφή ικανοποιήθηκε».

  Θα πατήσετε στο κουμπί Εκτύπωση (PDF)στο κάτω δεξιό μέρος της σελίδας και θα εκτυπώσετε την ΟΡΙΣΤΙΚΗ πλέον Αίτηση Εγγραφής.

  Από 1-10 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ πρέπει να προσέλθετε στο σχολείο με το χαρτί της ΟΡΙΣΤΙΚΗΣ εγγραφής και αφού συμπληρώσετε τα σχετικά έγγραφα που θα σας δώσουμε εμείς , θα γίνει η εγγραφή στο σχολείο.

  Σας τονίζουμε ότι ΜΟΝΟ με την προσέλευσή σας στο σχολείο θα υπάρξει οριστική εγγραφή του μαθητή.

  Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συνεργασία και σας ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ!!!!

  Με εκτίμηση

  Η Διευθύντρια

  Σακαρέλλου Ευθυμία

   

   

 • ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΗΧΑΝΟΓΡΑΦΙΚΟ

  ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

  Για την έκδοση password για το μηχανογραφικό και για πληροφορίες – βοήθεια στα μηχανογραφικά, το σχολείο θα παραμείνει ανοικτό :

  Τρίτη 3 Ιουλίου 2018   από 08:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.

  Δευτέρα  9 Ιουλίου 2018  από 08:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.

  Τρίτη 10 Ιουλίου 2018     από 08:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.

  Δευτέρα  16  Ιουλίου 2018  από 08:30 π.μ. – 1:30 μ.μ.

   

  Επίσης, κατά τους Θερινούς μήνες το Λυκειό μας θα παραμένει ανοικτό κάθε Τρίτη  από τις 9 έως τις 1.

   

   

 • ΠΟΣΟΣΤΟ 5%

  Δείτε εδώ την προκήρυξη για το 5%

 • ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

   

  Δελτίο τύπου για τα Ειδικά Μαθήματα

 • ΕΛΕΓΧΟΙ ΜΑΘΗΤΩΝ

  Επίδοση ελέγχων από Δευτέρα 18-6-2018 μετά την έκδοση των αποτελεσμάτων (περίπου 12.00) μέχρι 14:00 και όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες του σχολείου.

  Προθεσμία για αίτηση αναβαθμολόγησης από Δευτέρα 18-6-2018 μέχρι και την Τετάρτη 20-6-2018.

  Η Διευθύντρια

  Σακαρέλλου Ευθυμία

 • ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

  ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ

  ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΝΑΥΤΙΚΟΥ