Γιορτές – Εκδηλώσεις – Ενημερώσεις

25 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – Στιγμιότυπα από την επιτυχημένη γιορτή του σχολείου μας προς τιμήν της Εθνικής εορτής για την ανεξαρτησία το 1821.

25Μ1 768x1024 - Γιορτές - Εκδηλώσεις - Ενημερώσεις
25Μ2 1024x768 - Γιορτές - Εκδηλώσεις - Ενημερώσεις

6 ΜΑΡΤΙΟΥ 2024 – Ημέρα κατά του σχολικού buyling σήμερα και το σχολείο μας πραγματοποιεί σεμινάριο προς ευαισθητοποίηση των μαθητών!!! Εισηγήτρια η Δρ.Γεωργιάδου Ανθή

768x1024 - Γιορτές - Εκδηλώσεις - Ενημερώσεις

21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2024 – Ενημέρωση μαθητών της Β τάξης από τον εκπρόσωπο, ψυχολόγο αξιωματικό της Δίωξης ηλεκτρονικού εγκλήματος κ.Νάκο Γεώργιο.

.jpg - Γιορτές - Εκδηλώσεις - Ενημερώσεις

17 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

Από την ουσιαστικότατη εκδήλωση του 1ου ΓΕΛ Παλλήνης-Pierre de Coubertin προς τιμήν της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ενάντια στην δικτατορία. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που ενεπλακησαν είτε ως χορωδία, ορχήστρα, ανάγνωσης χρονικού, χειριστές ήχου αλλά και όλα αυτά που καθησαν ως ένα υπέροχο ακροατήριο!!!!

1 1024x768 - Γιορτές - Εκδηλώσεις - Ενημερώσεις

14 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ -ΟΙΝΟΠΟΙΕΙΟ ΠΕΤΡΟΥ – ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΔΟΧΗΣ ERASMUS+

Στις 14-18 Οκτωβρίου πραγματοποιήθηκε η 3η συνάντηση του προγράμματος Erasmus+ με τίτλο «Cultures Diversity, One Europe» στη χώρα μας και στο σχολείο μας, κατά τη διάρκεια της οποίας φιλοξενήσαμε 8 καθηγητές και 33 μαθητές. Η συνάντηση είχε πολύ μεγάλη επιτυχία! Ξεκινήσαμε με την εκδήλωση υποδοχής στις 14 Οκτωβρίου στο «Οινοποιείο του Πέτρου» με παρουσιάσεις της χώρας μας,της πόλης μας αλλά και του σχολείου μας. Οι μαθητές μας ερμήνευσαν τραγούδια μεγάλων Ελλήνων συνθετών και χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς. Η παρουσία εκπροσώπων από τον Δήμο Παλλήνης αλλά και από τη Διεύθυνση Δευτ/μιας εκπαίδευσης Ανατολικής Αττικής ήταν πολύ τιμητική για εμάς!!!Στη συνέχεια, υλοποιήθηκαν διάφορες δράσεις στο σχολείο μας με την καθοδήγηση της παιδαγωγικής ομάδας, στις οποίες οι μαθητές του σχολείου μας εργάστηκαν από κοινού σε ομάδες με τους ξένους μαθητές, δημιουργώντας παρουσιάσεις, αφίσες, εικαστικές δημιουργίες, εκπαιδευτικά παιχνίδια, βίντεο, κοινοβουλευτικά και θεατρικά δρώμενα. Παράλληλα έγιναν κάποιες ξεναγήσεις στην πόλη της Αθήνας αλλά και του Ναυπλίου. Το πρόγραμμα συνεχίζεται με νέο κύκλο εργασιών και όλοι ανυπομονούν για την επόμενη συνάντηση που θα γίνει τον Φεβρουάριο στην Ισπανία!!!Η Παιδαγωγική ομάδα Λάμπρου Ευφροσύνη, Αβαγιάννη Βενετία, Βυσσινή Δέσποινα, Γκόγκα Δήμητρα, Γραμματάς Μιχάλης, Καλαματιανού Αγελική, Λεβεντοπούλου Άννα,Παναταζοπούλου Σταυρούλα, Παρασκευοπούλου ΑικατερίνηΧορωδία: Πετροπούλου Αλεξία Χοροί: Πανογιάννη Ελένη

1 - Γιορτές - Εκδηλώσεις - Ενημερώσεις
- Γιορτές - Εκδηλώσεις - Ενημερώσεις

39Κατερίνα Παρασκευοπούλου, Αλέξανδρος Αλεξανδρίδης και 37 ακόμη