ΣΧΟΛΙΚΟ ΕΤΟΣ 2020- 2021 – ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΑΘΗΤΩΝ

Αγαπητοί Γονείς-Κηδεμόνες
Κατ’ αρχήν θα θέλαμε να σας ευχηθούμε καλή και δημιουργική Σχολική χρονιά.
Για την ολοκλήρωση της εγγραφής των μαθητών/τριών στην επόμενη τάξη θα πρέπει να γίνουν τα εξής:
 
  • Θα συνδεθείτε στην πλατφόρμα ηλεκτρονικών εγγραφών  https://e-eggrafes.minedu.gov.gr/#/   και θα πιστοποιηθείτε με τους κωδικούς taxisnet για την είσοδό σας
  • Στη σελίδα που θα παρουσιασθεί επάνω δεξιά υπάρχει το κουμπί υποβληθείσες δηλώσεις το οποίο και θα πατήσετε
  • Στην επόμενη σελίδα θα δείτε το όνομα του παιδιού σας και θα πατήσετε επάνω
  • Στην επόμενη σελίδα θα είναι η εγγραφή του παιδιού η οποία πρέπει να αναφέρει επάνω-επάνω ότι τοποθετήθηκε στο 1 ΓΕΛ ΠΑΛΛΗΝΗΣ.  Θα εκτυπώσετε το έγγραφο αυτό.
  • Στο τέλος της υπεύθυνης δήλωσης που υπάρχει θα γράψετε το email σας (παρακαλούμε με ευανάγνωστα γράμματα), το σταθερό σας τηλέφωνο, το κινητό σας τηλέφωνο και το κινητό τηλέφωνο του παιδιού.
  • Θα βγάλετε μια φωτοτυπία και των δυο πλευρών της ταυτότητας του παιδιού
 
Τα δύο αυτά έγγραφα θα τα φέρει το παιδί την πρώτη ημέρα λειτουργίας, την Δευτέρα 14/9/2020 , για να τα παραδώσει όταν θα του ζητηθούν.
 
Για την επικοινωνία σας με το σχολείο θα σας παρακαλέσουμε  να μην προσέρχεστε στο σχολείο για λόγους προφύλαξης εξαιτίας της Πανδημίας. Θα είμαστε στην διάθεσή σας για οτιδήποτε χρειαστείτε στα τηλέφωνα του σχολείου 2106665316 και2106667508 καθώς και στο mail mail@lykpallin.att.sch.gr
Θα σας παρακαλέσουμε να ενημερώνεστε σε τακτική βάση για τα mail που λαμβάνετε μια και η ενημέρωση από την μεριά του σχολείου θα γίνεται με mail, όπως τώρα.
Για άλλη μια φορά ευχόμαστε καλή και δημιουργική Σχολική χρονιά με υγεία και δύναμη να αντιμετωπίσουμε τις δυσκολίες .
Η Διευθύντρια
Σακαρέλλου Ευθυμία